Referenties

Lust Catering heeft inmiddels voor veel verschillende mooie bedrijven

en particulieren een heerlijke culinaire beleving weg mogen zetten.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jou?

 

Hartje Ginneken referentie Lust Catering

Hartje Ginneken

Diner, lunch & borrel

De samenwerking tussen Lust en Hartje Ginneken is er een die hopelijk nog vele jaren gaat duren. Dat heeft te maken dat Lust de kwaliteit evert die wij graag aan onze gasten willen bieden. Mensen worden in de watten gelegd door Lust. Op Hartje Ginneken levert Lust top kwaliteit en niet alleen voor de gasten van de VIP maar ook voor alle crewleden. Dat zorgt ervoor dat onze gasten een mooie dag hebben op een goed gevulde maag en dat onze crew een dag vol kan vlammen. Kortom, een zeer betrouwbare partner, geen 9 tot 5 mentaliteit en gaat tot het gaatje om top kwaliteit te leveren.

Meyer beheer referentie Lust Catering

Meyer Beheer

Diner, lunch & borrel

Chiel en Meyer Beheer zijn al jaren een succesvolle combinatie. Eerst als chef-kok in meerdere van onze restaurants onder de vlag van Meyer, later op zzp basis waar nodig. Maar tegenwoordig is Chiel onze vaste cateraar tijdens bedrijfsfeesten en relatie evenementen. Als je zelf alleen het beste wilt serveren voor je gasten ligt de lat hoog en is topkwaliteit vanzelfsprekend. Chiel’s gastronomische gerechten overtreffen altijd onze verwachting, of het nou een barbecue is voor onze medewerkers of catering voor vrienden bij Laurens Meyer thuis.. Als we zelf willen genieten van een culinaire ervaring komt Chiel!

Zumo International

Diner, lunch & borrel
TBS referentie Lust Catering

The Box System

Chiel is een topchef, die niet alleen dat kan koken wat je met elkaar afspreekt, maar er een ware beleving van weet te maken en daar gaat het ook om. Chiel is op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends en neemt deze mee in zijn ruime aanbod aan mogelijkheden. Ik zeg discover your Lust!

Insta Support

De essentie van goed eten, is niet alleen goed eten hebben. Het is een complete beleving. Dat spel heeft Lust Catering perfect door als je het ons vraagt. Het zijn vaak de kleine dingen die het doen, die te veel bedrijven onbewust of zelfs bewust laten liggen. En net als Lust Catering blijven wij ons stinkende best doen om die kleine dingen nooit te vergeten. Dat maakt onze samenwerking zo sterk.

Framelco referentie Lust Catering

Framelco

Stay fit with Monty sponsor Lust Catering

Stay Fit With Monthy

Pact by prinse referentie lust catering

Pact By Prinse

Call Now Button