Diner

Durf te genieten en laat jezelf in de watten leggen

Of je nu het perfecte verjaardagsdiner wilt organiseren of juist een andere speciale gelegenheid, Lust Catering zorgt ervoor dat je in alle luxe kunt genieten van jouw gezelschap en speciale moment. Zo biedt Lust Catering namelijk verschillende diner mogelijkheden aan.

 

Kok aan huis

Acedia, de zonde van gemakzucht. Geef jezelf over aan de lust en laat je in de watten leggen door lekker voor je te laten koken. Of je nu met een groot of klein gezelschap bent, een culinaire beleving verdien je altijd. Laat de kok aan huis je culinair verrassen!

 

21 diner

Geniet in alle luxe van jouw 21e verjaardag. Luxuria is de zonde van de lust, welke dan ook perfect past bij een 21 diner. Niks mag ontbreken en aan alles is gedacht, zodat jij optimaal kunt genieten van jouw gezelschap en natuurlijk jouw 21e verjaardag. Durf jij je over te geven aan de Lust?

 

Walking diner

Geniet jij stiekem ook van meerdere hapjes en lekker veel eten? Dan past de zonde Gula perfect bij jou en een walking diner. Tijdens een walking diner ontbreekt het namelijk aan niks en kun je optimaal genieten van meerdere gerechten, smaken en ingrediënten. Durf jezelf over te geven aan jouw zonde en geniet van een walking diner!

 

Fingerfood

Culinaire hapjes om te delen met jouw gezelschap is wat je kunt verwachten van Lust Fingerfood. Of je nu een gezellige borrel organiseert of juist een diner, culinair fingerfood kan altijd. Met Invidia, de zonde van jaloezie, zet je de perfecte gelegenheid weg waar menigeen jaloers op zal worden. Geef jezelf over aan de lust en durf te genieten!

 

Durf jij optimaal te genieten van een diner?

E96449CC-1BDF-43B4-BE4F-8A61D4A8FB62
ira Lust Catering

Buffet

Ontdek jouw zonde
invidia Lust Catering

Barbecue

Tijd voor BBQ
luxuria Lust Catering

Fingerfood

Bijzondere hapjes
superbia Lust Catering

Walking Dinner

Culinair genieten
Call Now Button