Lust catering barbecue

Barbecue Catering

Geniet het hele jaar door van een heerlijke barbecue

Binnen of buiten? Veel vlees of juist vegan of vegetarisch? Hoe je het ook doet, het hele jaar door kun jij genieten van barbecue catering!

 

Geef je over aan je lusten en geniet ook van een barbecue bij jou thuis of op locatie. Bij Lust Catering bieden wij verschillende cateringarrangementen aan en zo ook verschillende barbecue catering.

 

Wat kun je precies verwachten? Wat denk je van verschillende culinaire BBQ opties op locatie, volledig samengesteld naar jouw wensen en bereid met dagverse producten.

 

Easy BBQ

Optimaal genieten van een heerlijke barbecue zonder te veel poespas? Dat kan met ons Easy BBQ. Gewoon zoals een ongecompliceerde barbecue hoort te zijn. Lekkere gerechten gepaard met salades en uiteraard lekker brood en verschillende sauzen.

 

Healthy BBQ

Loopt het water al in jouw mond bij de gedachte van een barbecue maar houdt je ook van een gezonde lifestyle? Dan is de Healthy BBQ ideaal voor jou! Dit is namelijk verantwoord barbecueën met heerlijke gezonde ingrediënten, salades en gezonde sauzen.

 

Exxelent BBQ

Genieten van een barbecue in alle luxe en lust? Dat kan met een Exxelent BBQ. Aan alle luxe details wordt gedacht zodat jij in stijl optimaal kunt genieten van een culinaire barbecue samen met jouw gezelschap.

 

Ofyr BBQ

Barbecueën op een elegante vuurschaal? Dat is mogelijk met een Ofyr BBQ. Het oog wil ook wat en daarom bieden wij naast de standaard BBQ ook een elegante Ofyr BBQ aan. Waarbij het diner wordt bereid op een luxe vuurschaal.

 

Winter BBQ

Barbecueën in winterse sferen? Ook in de winter moet een BBQ kunnen vinden wij, en daarom verzorgen wij ook heerlijke culinaire Winter BBQ’s. Zo kun jij het gehele jaar door genieten van een heerlijke BBQ met jouw gezelschap.

 

Ofwel, de locatie kies jij, de rest verzorgen wij!

E96449CC-1BDF-43B4-BE4F-8A61D4A8FB62
ira Lust Catering

Buffet

Ontdek jouw zonde
invidia Lust Catering

Barbecue

Tijd voor BBQ
luxuria Lust Catering

Fingerfood

Bijzondere hapjes
superbia Lust Catering

Walking Dinner

Culinair genieten
Call Now Button