Menu - Lust Catering
Bij Lust Catering gebruiken we de 7 zonden als inspiratie. Tijdens een heerlijk buffet heb je altijd iets te kiezen, daarom hebben wij ons laten inspireren door Averitia. Dit is de zonde van de hebzucht. Zorgeloos genieten van heerlijk veel en verschillende hapjes. Dat is wat je van de buffetten van Lust Catering kunt verwachten.
Buffet, contact, lust, catering, service, Breda, Rijen, Made, Oosterhout, Tilburg, Dongen
17978
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-17978,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

DINER

Puur genieten

Je in de watten laten leggen? Overgeven aan Lust en genieten van een heerlijk verjaardagsdiner of juist die heerlijke fingerfood hapjes tijdens een speciale gelegenheid? Durf te genieten, durf je over te geven. Bij Lust Catering bieden wij meerdere diner mogelijkheden voor elke gelegenheid.

Buffetten

Gemakzucht

Zorgeloos genieten van heerlijke buffetten en jouw gezelschap, dat kun je verwachten van Lust Catering buffetten. Wij bieden vier verschillende buffetten en stellen deze met lust en liefde samen voor jouw gelegenheid.

Catering

Optimaal genieten

Perfecte Catering op maat voor elk moment van de dag, is géén enkel probleem. Zo kun jij onbezorgd genieten van het perfecte feest, het gezellige ontbijt of die fantastische borrel. Geniet van jouw gelegenheid op jouw manier.

Barbecue

Durf te genieten

Lang tafelen en genieten van jouw gezelschap tijdens een uitgebreide barbecue, klinkt dat niet hemels? Het is het gehele jaar door mogelijk met Lust Catering. Dankzij de verschillende barbecue-opties is er voor ieder wat wils en kun je zelfs in de winter genieten van een heerlijke barbecue. Nieuwsgierig?

Fingerfood

Geef jezelf over aan de Lust

Geef jezelf volledig over en geniet van heerlijke culinaire fingerfood hapjes. Durf te genieten en gun jezelf dat beetje extra op jouw feestje, presentatie of borrel. Wij houden uiteraard rekening met jouw wensen en zorgen ervoor dat de lust en het verlangen wordt gestild.

E96449CC-1BDF-43B4-BE4F-8A61D4A8FB62
Call Now Button