Kok Aan Huis

Catering op locatie

Thuis je gasten een heerlijk menu voorschotelen, zonder de gesprekken aan tafel te missen én zonder de afwas? Dat kan allemaal met een Lust-kok aan huis!

 

We stellen speciaal een persoonlijk menu voor je samen, waarbij je uiteraard zelf je wensen kunt aangeven. Zo kunnen we bijvoorbeeld ook rekening houden met allergieën en diëten. Zo maken we ook voor jou het perfecte persoonlijke diner om je lekkere lust te stillen.

 

We hebben menu’s met 3, 4, 5 en zelfs 6 gangen. En je hebt al een menu vanaf €33,50 (ex. btw). Daarnaast geldt een uurtarief van € 31,50 (ex. btw) per uur. Dus een Lust-kok bestel je ook voor een gezellig diner met vrienden of je ouders (en elk ander gezelschap vanaf 4 personen), want we presenteren al onze heerlijke gerechten op stijlvol servies.

 

Eindelijk is er een oplossing, zodat je niet meer de gesprekken aan tafel mist omdat je aan het koken of afwassen bent. Of misschien wil je een keer indruk maken op je gezelschap met een dinner uit eigen keuken. Met een Kok aan huis is dit allemaal mogelijk, bij Lust Catering zorgen wij er namelijk voor dat jij optimaal kan genieten van het gezelschap in je eigen huis! Geen drukte van een restaurant, traag personeel of de afwas, maar gewoon gezellig thuis dineren met familie of vrienden zonder je zorgen te maken over het klaar maken van een culinair menu.

 

Of je nu indruk wilt maken of juist voor de gezelligheid gaat, dat maakt ons niet uit, wij nemen met liefde en Lust het werk uit handen!

stamp
Buffet Lust Catering

Buffet

Ontdek jouw zonde
kok aan huis Lust Catering

Barbecue

Tijd voor BBQ
Fingerfood Lust Catering

Fingerfood

Bijzondere hapjes
Walking dinner Lust Catering

Walking Dinner

Culinair genieten