Events - Lust Catering
Bij Lust Catering gebruiken we de 7 zonden als inspiratie. Tijdens een heerlijk buffet heb je altijd iets te kiezen, daarom hebben wij ons laten inspireren door Averitia. Dit is de zonde van de hebzucht. Zorgeloos genieten van heerlijk veel en verschillende hapjes. Dat is wat je van de buffetten van Lust Catering kunt verwachten.
Buffet, contact, lust, catering, service, Breda, Rijen, Made, Oosterhout, Tilburg, Dongen
18020
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-18020,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive,elementor-default

 

 

EVENTS

 

Ben jij op zoek naar de ultieme culinaire beleving voor events?

Zoek dan niet verder. Of je nu juist wilt zondigen op een groot festival of juist op een kleiner evenement,

een culinaire beleving staat gegarandeerd voor genieten.

Lust Catering verzorgt dan ook graag deze culinaire invulling van jouw event.

Zowel groot als klein, alles is mogelijk!

Vanuit Lust Catering denken wij graag mee over de mogelijkheden.

 

 

HARTJE GINNEKEN

7  September ’19

Na de daverende succes edities van Hartje Ginneken 2016, 2017 en 2018 komt Hartje Ginneken ook in 2019 weer terug naar het Ginneken en wel op zaterdag 7 september. We hebben weer kunnen zorgen voor een unieke line-up waar wij als organisatie trots op zijn en die ons verzekert van een mooi feest op het Schoolakkerplein. Wij kijken er nu al naar uit om samen met jouw op 7 september een geweldige 4de editie van Hartje Ginneken weg te zetten!

Hartje Ginneken!

PROEF DONGEN

28 Juni ’19

In 2017 probeerden we het voor het eerst. Een mooie zomeravond. Vrienden, familie, netwerken, buren, gezinnen, collega’s, clubgenoten. Allemaal welkom in Park Vredenoord. Vanaf 16.00 uur: borrelen met een hapje erbij. En vervolgens een groot culinair eetfestijn met bescheiden muziek in het park. Om de zomer in te luiden. En het werd mooi. Ontmoeten, heerlijke eten, goede wijn, fijne mensen en een heerlijk sfeertje. Dongen was een mooi evenement rijker. En daarom doen we het in 2019 weer: op 28 juni. Vanaf 16.00 uur. Met een aantal nieuwe deelnemende culinaire ondernemers. En het wordt vast weer fijn. En lekker en gezellig. Kom ook! En neem vooral gasten mee om te gaan ‘uit eten’ in het park.

Proef Dongen!

PACT BY PRINSE

Actieve bedrijfs events

Je bent zo oud als dat je je voelt. En op ons obstacle training parcours voel jij je ongetwijfeld jaren jonger. Slingeren aan touwen, klauteren over muren en als één team de eindsprint halen. Of je nou een vrijgezellenfeest hebt, wilt trainen voor je volgende obstacle run, een teamuitje van je sportclub hebt of op zoek bent naar een teambuildingsactiviteit met je collega’s: bij ons zit je goed. Ben je niet bang om een beetje vies te worden en ga jij graag de uitdaging aan met jezelf? Kom langs bij The Outdoor Pact!

Jouw actieve event!

Op zoek naar een locatie?

Wij helpen je graag!

Ben je op zoek naar een passende locatie voor jouw feest of event? Wij hebben meerdere locaties waar we mee samenwerken. Voor elk event helpen wij jouw met een passende locatie. Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden. Wij helpen je graag verder!

Jouw event!
Call Now Button