Buffet - Lust Catering
Bij Lust Catering gebruiken we de 7 zonden als inspiratie. Tijdens een heerlijk buffet heb je altijd iets te kiezen, daarom hebben wij ons laten inspireren door Averitia. Dit is de zonde van de hebzucht. Zorgeloos genieten van heerlijk veel en verschillende hapjes. Dat is wat je van de buffetten van Lust Catering kunt verwachten.
Buffet, contact, lust, catering, service, Breda, Rijen, Made, Oosterhout, Tilburg, Dongen
15923
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15923,page-parent,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive,elementor-default

 

BUFFET

 

Ontdek jouw zonde

Tijdens een heerlijk buffet heb je altijd iets te kiezen, daarom hebben wij ons laten inspireren door Averitia. Dit is de zonde van de hebzucht.

Zorgeloos genieten van heerlijk veel verschillende hapjes. Dat is wat je van de buffetten van Lust Catering kunt verwachten.

Elk buffet kent zijn eigen speciale smaak, van vergeten groente of wild

tot bijzondere ingrediënten die je lang geleden of misschien zelfs nog nooit eerder hebt geproefd.

Alleen de beste verse ingrediënten maken deel uit van onze buffetten.

Poké bowl buffet

Puur genieten

Geef jezelf over en laat je verrassen door onze kookkunsten en proef hoe zelfs een poké bowl bijzonder kan worden. Verschillende poké bowl’s worden samengesteld, zo kun je kiezen uit vis, vlees, vegetarisch en zelfs vegan opties. Puur genieten van een poké bowl en jouw gezelschap.

Jouw jaloezie!

Easy buffet

Gemakzucht

Gemak dient de mens, dat weet je als geen ander. Daar is volgens het easy buffet, gebaseerd op de zonde van gemakzucht en luiheid, helemaal niks mis mee! Op het eerste oog misschien simpele gerechten, maar wij hebben ze met al onze liefde en Lust bereid. Geef jezelf er aan over en smul van de verschillende gerechten van het Easy buffet.

Jouw gemakzucht!

Lust Buffet

Hoogmoed

Superbia, wordt ook wel hoogmoed genoemd, maar bij Lust Catering is dit alleen alleen maar positief. Altijd trek en verlangen hebben, iets waar wij ons goed in kunnen vinden. Lust Catering heeft namelijk de onstoppelijke ambitie en het verlangen om keer op keer onze kookkunsten te laten zien. Zo ook elk seizoen in het Lust buffet.

Jouw hoogmoed!

Vegan Buffet

Jaloezie

Een buffet waar zelfs echte carnivoren jaloers op kunnen zijn! Het Vegan buffet, waarbij de zonde van de jaloezie goed tot zijn recht komt. Lust Catering heeft namelijk een Vegan buffet samengesteld wat zo mooi en rijk gevuld is, dat iedereen zijn ogen uitkijkt en zijn vingers erbij aflikt.

Jouw hebzucht!
Call Now Button