Buffet - Lust Catering
Bij Lust Catering hebben wij ervoor gekozen om de 7 zondes te gebruiken als hoofd ingrediënt voor onze buffetten. Afgestemd op de zonde, op smaak gebracht met onze liefde en lust voor het vak. Binnen de verschillende buffetten zijn speciale smaken opgenomen, van vergeten groente of wild vlees tot aan excentrieke ingrediënten die niet vaak voorkomen.
Buffet, contact, lust, catering, service, Breda, Rijen, Made, Oosterhout, Tilburg, Dongen
15923
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15923,page-parent,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
stamp

Acedia barbecue

Gemakzucht

Gemak dient de mens, dat weet je als geen ander. Geen beter excuus dus om in de herfst en winter te genieten van onze stamppotten, en in de lente en zomer van onze overheerlijke barbecue recepten. Op het eerste oog misschien weinig moeite, maar onze gerechten zijn met al onze liefde en Lust bereid.

Jouw gemakzucht!

Luxuria Buffet

Lust

Luxuria, de zonde van Lust! Altijd trek en verlangen hebben, iets waar wij ons goed in kunnen vinden. Lust Catering heeft namelijk de ambitie en het verlangen om keer op keer onze kookkunsten te laten zien. Zo ook elk seizoen in het Luxuria buffet.

Jouw lust!

Avaritia Buffet

Hebzucht

Ben je een liefhebber van kleine happen? Geniet dan van de verrassende combinatie van verschillende internationale tapas. Averitia, de hebzucht, brengt je een combinatie van verrukkelijke internationale hapjes zodat je altijd iets te kiezen hebt!

Jouw hebzucht!

Invidia Buffet

Jaloezie

Een buffet waar zelfs echte carnivoren jaloers op kunnen zijn! Invidia, de zonde van de jaloezie komt in dit buffet goed tot zijn recht. Lust Catering heeft een vegetarisch buffet samengesteld wat zo mooi en rijk gevuld is, dat iedereen zijn ogen uitkijkt en zijn vingers erbij aflikt.

Jouw jaloezie!

Ira Buffet

Woede

Wanneer je de behoefte hebt aan iets wilds, iets waarvoor gestreden is maar wat precies goed bereid is. Dan is het Ira buffet de perfecte combinatie. Ingrediënten die iets ongetemds uitstralen maar braaf smaken naar meer. Durf je te genieten van dit heerlijk woeste buffet?

Jouw woede!

Superbia Buffet

Hoogmoed

Superbia, de eerste zonde en één van de ergste, namelijk het verlangen naar belangrijker of aantrekkelijker zijn. Het wordt ook wel hoogmoed genoemd, maar bij Lust Catering is dit alleen alleen maar positief. Deze zonde vraagt namelijk om een uiterst luxe en extravagant buffet. Alleen het beste is goed genoeg.

Jouw hoogmoed!

Gula Buffet

Vraatzucht

Altijd op zoek naar meer, ofwel gulzigheid. Dat is Gula. Wij snappen de onbedwingbare lust en drang naar altijd meer. Zeker als het gaat om desserts, een fantastische afsluiting na een heerlijk diner. Ga je voor iets zoets of juist iets hartigs? Of wil je eigenlijk niet kiezen…?

Jouw vraatzucht!